Hærland IL | Hallo Hærland!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Hallo Hærland!

Hallo Hærland!

Velkommen til Hærland ILs nye nettsider! Denne gangen har vi benyttet WordPress som plattform, noe som gjør at vi er uavhengig av hvilke leverandører vi benytter. I tillegg har vi senket kostnadene med mye penger årlig, som vi heller vil benytte til aktiviteter for unge i bygda vår.

Blogg funksjonen kan benyttes til å informere om hva idrettslaget holder på med, hva vi satser på og hva som viktig for oss. Kanslkje du har noen vettige ord du ønsker å dele? Send styret en e-post eller et dokument du har skrevet så kanskje du kan bli gjesteblogger… 🙂

 

Styret i Hærland IL

No Comments

Post a Comment