Hærland IL | Skigruppa
21568
page-template-default,page,page-id-21568,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Skigruppa

En tradisjonsrik del av Hærland IL

Her skal vi lage litt gode tekster som presenterer skigruppa og aktivitetene de driver med

Skigruppa i Hærland IL fikk i 2017 tippemidler til å fornye alle stolpene og armaturene i lysløypa til energieffektive og miljøvennlige løsninger. Når noen av lysstolpene var datostemplet tilbake til 1936, er det på tide med fornyelse. Først og fremst er det den korte runden som får nytt lys, mens i den lange runden fjernes stolper og armaturer foreløpig. Årsaken til at det ikke kommer opp lys der foreløpig er kostnadene.

 

Dette arbeidet ble gjennomført i 2018 av en entusiastisk dugnadsgjeng, og ved hjelp av egenkapital, offentlige midler og gave fra Eidsberg Sparebank.

Målsettingen er å komme i gang med resterende del av løypa så fort som mulig. Kanskje allerede i 2020???

Målsettingen er at flest mulig skal ha givende aktiviteter lengst mulig i nærmiljøet!

Det arrangeres terrengløp på høsten og lysløyperenn på vinteren når det er skiforhold. Skistua er åpen når vi har arrangement. Alle inntektene av salg går direkte til laget.

Her er en artikkel om skikk og bruk i skiløypen.

 

Hester er ikke velkomne i lysløypa, årsaken til dette er at de ødelegger skiløypene som våre frivillige bruker timesvis på å preparere. Heller ikke på sommeren er løypen åpen for ridning. Underlaget er dårlig/bløtt og rives i stykker av tyngden til en hest. Dette medfører ekstra dugnadsarbeide for å utbedre dette.

 

Det henstilles også til fotgjengere om å benytte andre traseer vinterstid når det er skiføre. Også fotspor ødelegger jobben som legges ned for å gi best mulig skiforhold. Østfold-vinteren er ofte dårlig, og gjør det utfordrende å holde gode forhold for skiløping.

Her finner du skistadion på Myrås, og veibeskrivelse hit:

Hærland stadion

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.